Reparatie en verkoop wit- en bruingoed

Gerard Loomans

Gerard Loomans is het vertrouwde gezicht van JeHaBe
Al jaren is Gerard Loomans het vertrouwde gezicht van JeHaBe. Met zijn ruime ervaring in het vak, weet hij zijn klanten telkens weer te voorzien van een eerlijk en betrouwbaar advies bij de aankoop van witgoed zoals een wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast, diepvries, magnetron, oven, afzuigkap of kookplaat. Of bij aankoop van bruingoed, bijvoorbeeld een televisie, radio, home cinema set of andere beeld- en geluidsinstallaties.

Gerard Loomans van JeHaBe denkt in oplossingen
Gerard denkt in oplossingen. Ervaart u een defect aan een van uw apparaten, dan begrijpt Gerard als geen ander dat u graag zo snel mogelijk geholpen wordt. Reparatie ziet hij als een uitdaging; Gerard is een specialist in het vakkundig en snel opsporen van technische problemen aan uw apparatuur, en houdt daarbij continu rekening met uw portemonnee. Na reparatie aan uw apparatuur, vertelt hij u graag waarom iets defect is geraakt en legt hij u uit hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

JeHaBe staat u graag te woord
Heeft u een vraag of kan JeHaBe iets voor u betekenen? Gerard staat u graag te woord. Vul op onze contactpagina uw gegevens in, stuur een e-mail of geef even een belletje.

© Copyright Jehabe 2020