Reparatie en verkoop wit- en bruingoed

VAKKUNDIG

BETROUWBAAR

BETAALBAAR

SNEL

KLANTGERICHT

JeHaBe repareert en verkoopt witgoed en bruingoed.
JeHaBe repareert en verkoopt witgoed en bruingoed. Bij witgoed kunt u denken aan wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, magnetrons, ovens, afzuigkappen en kookplaten. Bij bruingoed denkt u aan televisies, radio’s, home cinema sets en andere beeld- en geluidsinstallaties.

JeHaBe bouwt nieuwe witgoed apparatuur graag voor u in.
JeHaBe heeft jarenlange ervaring in het repareren van witgoed en bruingoed. Alle merken zijn bij ons in goede handen. Bent u op zoek naar nieuwe apparatuur? Dan zijn wij graag uw leverancier en bouwen we uw aankoop indien gewenst voor u in. Wist u dat we ook satellietsystemen verkopen, plaatsen en uitrichten? Wij komen bij u langs om u persoonlijk te adviseren als het gaat om schotel, kabel en digitale ontvangers. Indien nodig helpen we u bij het updaten en installeren van zenders. Ook voor een glasvezelabonnement bent u bij JeHaBe aan het juiste adres.

Eerlijk advies bij de aankoop van witgoed en bruingoed. 
Om u te kunnen voorzien van een goed en eerlijk advies, bekijkt JeHaBe de situatie ter plekke. We denken met onze klanten mee en verlenen daarbij snelle en vakkundige service.

© Copyright Jehabe 2022